Skip to main content

Wat ik geleerd en beleefd heb, neem ik mee in de volgende fase van mijn leven.

Toen ik in 2022 aan mijn traject begon, ging er van alles door mijn hoofd. Ik werd zenuwachtig voor de onbekende weg die ik moest inslaan. Totdat ik een telefonisch afspraak had met mijn coach. Toen ik haar stem hoorde dacht ik: oké, een vriendelijke stem! We maakten een afspraak voor de eerste sessie.

Vanaf de eerste face-to-face afspraak voelde ik me op mijn gemak bij mijn coach. In het begin was ik het allemaal kwijt; mijn passies en de hoop op het vinden van een nieuwe baan. Ik was bang om uit mijn comfortzone te stappen. Mijn coach liet mij inzien dat ik veel meer in mij had dan dat ik dacht. Ik werd meer open minded en zag allerlei mogelijkheden. Ik leerde ook hoe ik mijn cv moest updaten en ik kreeg veel tips over hoe ik een sollicitatiebrief moest opstellen. Wat ik fijn vond en waar ik dankbaar voor ben is dat het niet alleen  ging om het zoeken naar mogelijkheden voor nieuw werk, maar dat het ging om mij als mens!

Het was een zeer fijne ervaring. Wat ik tijdens de coaching geleerd en beleefd heb, neem ik mee in de volgende fase in mijn leven.

Bedankt voor alles.

Valery Mathew

Even overleggen of advies nodig?

Onze vraagbaak staat iedere middag met plezier voor je klaar