Skip to main content

Inspirerende organisatie zoekt bevlogen coach

Voor onze klanten willen we alleen de beste zorg en begeleiding. Daarom zoeken we niet zomaar een coach, maar een bevlogen collega die samen met ons het verschil komt maken. Help jij met een positieve instelling mensen weer een stap verder in hun loopbaan? Herken jij je in termen als enthousiasmerend, stimulerend, topkwaliteit en resultaatgericht? Zoek jij een leuk team om je bij aan te sluiten? Lees dan snel verder, we zijn dan wel een tikkeltje veeleisend, maar wie weet ben jij voor ons wel de perfecte match.

Breed inzetbaar is een understatement…

Onze coaches moeten goed kunnen omgaan met heel verschillende mensen die met heel verschillende vragen bij ons komen. Want de dienstverlening van Power4People is breed: re-integratie (Spoor 2, Spoor 3), coaching en outplacement. Maar denk ook aan de variatie in coachen, bemiddelendetacheren of jobhunten en de uiteenlopende technieken die daarbij passen. Bij deze veelzijdigheid moet je ook nog eens goed kunnen communiceren met allerlei opdrachtgevers en organisaties waarmee we samenwerken, zowel mondeling als schriftelijk.

Ook de mindset waarmee je aan het werk gaat is voor ons van belang. Bij Power4People geloven we dat het hebben van werk bijdraagt aan het welzijn van mensen. Wij zien werk als een bron van zelfvertrouwen, persoonlijke ontwikkeling en plezier. Vanuit die overtuiging helpen wij mensen naar een nieuwe baan, ook als ze het nu even moeilijk hebben vanwege vastlopen, ontslag of gezondheidsproblemen. Een goede coach pakt die regie, ook als het werk of de begeleiding ingewikkeld is.

Wat vragen wij van jou?

  • HBO/WO werk- en denkniveau;
  • Ervaring als coach en/of een goede opleiding als coach;
  • NOLOC certificering of bereidheid deze zo spoedig mogelijk te behalen;
  • Bij voorkeur kennis van sociale wetgeving (Poortwachter, WIA/WGA, WW);
  • Gezonde dosis zelfvertrouwen;
  • Empathisch vermogen en uitstekende communicatie-vaardigheden;
  • Goed kunnen schrijven en rapporteren;
  • Flexibiliteit, we zijn een dynamische organisatie.
  • Beschikbaarheid vanaf 20 uur per week, te verdelen over 3 dagen

Wat krijg je ervoor terug?

Gelukkig staat er heel wat tegenover alles wat we van je vragen. We bieden een marktconform salaris en voldoende tijd om met zorg en aandacht met onze cliënten aan de slag te gaan. We houden ervan om ons werk goed te organiseren. Dat betekent dat je wordt ondersteund door ons Office Team voor de planning van afspraken en dat je werkt in onze eigen online omgeving die volledig op onze werkprocessen en methodiek is afgestemd.

Je maakt deel uit van een hecht, regionaal team onder leiding van een regionale Teamleider. We starten met een intensief inwerkprogramma en ook daarna is er volop ondersteuning en inspiratie bij het werk. Zo verzorgen we voor onze coaches supervisie en caseloadgesprekken met een senior coach. Elke 4 weken is er een “Inspiratiedag” met masterclasses en intervisie. We staan voor elkaar klaar bij vragen en vinden het belangrijk om ook plezier met elkaar te hebben, op het werk of tijdens een borrel. Power4People is een hechte organisatie waar de meeste coaches en stafmedewerkers in loondienst zijn.

De combinatie van al deze ingrediënten levert veelzijdig en uitdagend werk op in een warme, inspirerende omgeving met topprofessionals.

Ook zo benieuwd of wij een match zijn?

Ben jij enthousiast? Wil je nog meer weten? Reageer met je cv en korte motivatie via info@power4people.nl ter attentie van Wilma Roskam, directeur. Als ook wij een mooie match zien, nodigen we je met plezier uit voor een kennismakingsgesprek.

Vragen over deze vacature?

Onze Vraagbaak staat iedere middag met plezier voor je klaar.

Bel onsMail ons

Even overleggen of advies nodig?

Onze vraagbaak staat iedere middag met plezier voor je klaar