Je bekijkt de werkgever pagina

Werkgever | Diensten | UWV trajecten | Naar Werk

Naar Werk

Met plezier en succes weer aan de slag!

Het Naar Werk traject ondersteunt cliënten optimaal tijdens de laatste fase van het vinden van werk. De cliënt weet al goed wat hij of zij kan en wil, het lukt alleen nog niet om de baan te krijgen die daar bij past. Samen met een ervaren coach werkt de cliënt aan dat wat nodig is om die stap wel succesvol te zetten.

Niet iedere regio en niet ieder vakgebied is hetzelfde. Daarom brengen we eerst de persoonlijke arbeidsmarkt van de client in kaart. Daarna gaan we op jacht naar interessante werkgevers, vacatures en andere baankansen. We zetten daarbij ook het sterke netwerk van Power4People en ons geavanceerde, online vacaturezoeksysteem in. Onderweg werken we aan het versterken van sollicitatie vaardigheden (CV, brief, persoonlijke presentatie, netwerken, social media).

De volgende onderwerpen komen aan bod. Elk onderwerp wordt voor de cliënt op maat gemaakt. Er is ook volop ruimte voor eigen inbreng en vragen.

Arbeidsmarktverkenning en het vaststellen van de persoonlijke arbeidsmarkt
Aansluiting op het PowerJobcenter, onze online vacaturezoekmachine
Netwerken
Open solliciteren en werkgevers bellen
Versterken van de sollicitatie vaardigheden
Actieplan jobhunten
Samen met de coach op jacht naar vacatures & andere kansen op werk
Begeleiding bij het solliciteren

Tijdens het hele traject heeft de client om de week persoonlijke, individuele afspraken bij Power4People. We starten met de vaste coach. Na enkele weken wordt ook de Trajectassistent betrokken, die de client helpt bij het maken van thuisopdrachten, bij het jobhunten, met computervaardigheden of andere praktische zaken. Coach en Trajectassistent staan graag klaar om samen met jouw client een succes te maken van het Naar Werk traject!

Waarom kies je voor Power4People?

De beste coaching op maat voor jouw werknemer

Uitstekende resultaten: hoge plaatsingsscores en gestelde doelen worden gerealiseerd

Professionaliteit, betrouwbaarheid en snelheid staan centraal

Opdrachtgevers én cliënten beoordelen ons met een 8+

Your Flow

Creatief leren met onze eigen, krachtige coaching methode

Met onze eigen coaching methode Your Flow, zorgen we dat jouw cliënt weer sterk aan de start verschijnt. De persoonlijke coaching sessies worden volledig ondersteund door een veelzijdige, digitale leerlijn. Daarmee bieden we jouw cliënt een uitgekiende mix van informatie, opdrachten, filmpjes en pitches. Zo bouwen we samen aan zelfinzicht, zelfvertrouwen en bereiken we de doelen die hij of zij zich heeft gesteld.

Door een creatieve aanpak en een combinatie van leerstijlen leert iemand op een leuke manier heel veel en lukt het om weer de regie te nemen en nieuwe stappen te zetten.

Bekijk de infographicOnze werkwijze

Hier zijn we trots op

Dit zeggen anderen over ons

“Door het traject bij Power4People ben ik zelfverzekerder geworden. De gesprekken met mijn coach waren verhelderend en ik kreeg duidelijke uitleg over de werkwijze die wij gingen volgen. Hierdoor heb ik onder andere mijn competenties en persoonlijke kenmerken inzichtelijk gekregen. Tijdens het gehele traject ontvang je de nodige tips en tricks die toepasbaar zijn bij het maken van een passend CV, schrijven van een motivatiebrief afgestemd op de huidige tijd, het gebruik van LinkedIn, etc. Het is fijn te weten dat iemand achter je staat, iemand die je helpt, corrigeert en je begeleidt in een lastige tijd van je leven. Ik weet nu wie ik ben, wat ik kan en waar ik sta. Ik kijk weer positief naar de toekomst.”

Ulrika Tiemens

“In het begin van mijn traject had ik veel onzekerheden, wilde ik veel te hard van stapel lopen en zag ik veel hobbels op de weg. Door de persoonlijke gesprekken, de feedback, het advies van mijn coach en het maken van de opdrachten, ben ik zelf ook gaan inzien welke mogelijkheden er voor mij zijn. Ik ben een nieuwe opleiding gaan volgen en heb een passende werkervaringsplek gevonden door middel van netwerken. Nu ben ik zeker klaar voor de volgende stap, het vinden van een baan in deze richting. Dank voor alles!”

Sonja Gerrebrands

Een cliënt aanmelden?

We staan graag voor je klaar!

Mail ons op info@power4people.nl om iemand aan te melden of bel ons op 030-6911666. Je kan jouw cliënt ook vragen om zelf contact met ons op te nemen voor het maken van een afspraak voor een kosteloze, vrijblijvende intake. Na deze intake stellen we een Trajectplan op en leggen dat aan je voor.

Nog even verder kijken?

Lees gerust eens verder bij één van de onderstaande diensten.

Je kan ook bellen met onze Vraagbaak voor overleg of advies.
De Vraagbaak is een senior coach die elke middag van 13.00 tot 17.00 uur
bereikbaar is op 030-6911666. We denken graag met je mee.