Skip to main content

Je bekijkt de werknemer pagina

Werknemer | Diensten | Re-integratie | Re-integratie Spoor 3 (vast-tarief)

Uit de uitkering, aan het werk

Spoor 3, vast tarief

Je hebt een uitkering omdat je werkloos bent (WW) of omdat je gezondheidsbeperkingen hebt (WGA). Iedereen met een uitkering die tot werk in staat is, is verplicht om weer een baan te zoeken. Bij Power4People vinden we dat een goed idee. Want we geloven dat werk iets moois toevoegt aan je leven. Werk zorgt voor inkomen, structuur, contact met anderen, waardering voor wat je doet en persoonlijke ontwikkeling. Daarom helpen we je graag vanuit de uitkering weer aan het werk. Niet (alleen) omdat het moet, maar omdat het je goed zal doen.

Het traject naar werk bestaat uit persoonlijke coaching sessies met je vaste coach. De volgende onderdelen komen aan bod:

Loopbaanonderzoek
Profielanalyse: wie ben je, wat kan je, wat wil je in werk
Opstellen van een zoekprofiel met concrete, haalbare mogelijkheden in werk
Arbeidsmarktverkenning op basis van het zoekprofiel
Plan van aanpak voor het vinden van werk en het wegnemen van eventuele hindernissen
Sollicitatietraining
Samen met je coach jobhunten en solliciteren

Elk onderdeel wordt voor jou op maat gemaakt en er is volop ruimte voor jouw inbreng en vragen.

Omdat we zo gemotiveerd zijn om mensen naar werk te begeleiden, halen we hele goede resultaten. Vanuit de WW vindt ruim 70% werk en vanuit de WGA ruim 60%. Graag gaan we ook samen met jou op weg naar nieuw perspectief, nieuwe kansen en een mooie nieuwe baan!

In dit Spoor 3 traject werken we met een vast tarief. Er is ook een Spoor 3 traject met een succestarief. Inhoudelijk zijn deze trajecten hetzelfde.

Spoor 3 - vast tarief

6 maanden

2.995,- (Excl. BTW)
Vraag een offerte aan

Spoor 3 - vast tarief

9 maanden

3.995,- (Excl. BTW)
Vraag een offerte aan

Spoor 3 - vast tarief

12 maanden

4.700,- (Excl. BTW)
Vraag een offerte aan

Waarom kies je voor Power4People?

Jij staat centraal. Samen gaan we aan de slag om jouw doelen te behalen

Persoonlijke, individuele
coaching sessies met jouw vaste coach

Creatief en effectief leren met onze krachtige, unieke coaching methode

Opdrachtgevers en cliënten beoordelen ons met een 8+

Your Flow

Creatief leren met onze eigen, krachtige coaching methode

Met onze eigen coaching methode Your Flow, zorgen we dat jij weer sterk aan de start verschijnt. De persoonlijke coaching sessies worden volledig ondersteund door een veelzijdige, digitale leerlijn. Daarmee bieden we jou een uitgekiende mix van informatie, opdrachten, filmpjes en pitches. Zo bouwen we samen aan zelfinzicht, zelfvertrouwen en bereiken we de doelen die jij je hebt gesteld.

Door een creatieve aanpak en een combinatie van leerstijlen leer je op een leuke manier heel veel en lukt het jou om weer de regie te nemen en nieuwe stappen te zetten.

Bekijk de infographicOnze werkwijze

Hier zijn we trots op

Dit zeggen anderen over ons

“Ik vond de begeleiding heel persoonlijk en motiverend. Mijn coach was vriendelijk en geduldig. Ze luisterde goed en nam altijd genoeg tijd voor een gesprek. Ze hielp me om mijn doelen weer in kaart te brengen en ondersteunde me in het benaderen van werkgevers. Na 6 maanden is het gelukt: ik heb een leuke, interessante baan gevonden waar ik met veel plezier werk. Ik kijk met plezier terug naar de loopbaan coaching en ik raad Power4People absoluut aan.”

Diane Huibers-Ritchie

“Mijn begeleiding bij Power4People is een zeer positieve ervaring geweest. Bij het eerste contact had ik al direct een goed gevoel, ik kon aangeven dat ik een vlotte coach wilde en die heb ik gekregen! We hadden direct een klik en onze samenwerking was heel ongedwongen, persoonlijk en doeltreffend. Mocht ik ooit nog eens zonder baan komen te zitten dan heb ik een stevige basis om mezelf weer op de arbeidsmarkt te richten zonder onzeker te zijn. Ik zou het iedereen aanraden om op deze manier aan je professionele zelf te werken!”

Barbara Lindhout

Vraag direct een offerte aan

Offertes zijn vrijblijvend en kosteloos

In dit Spoor 3 traject werken we met een vast tarief. Er is ook een Spoor 3 traject met een succestarief. Inhoudelijk zijn deze trajecten hetzelfde.

Ben je nieuwsgierig geworden? Of wil je gewoon direct doorpakken? Wacht niet langer en vraag vandaag nog een kosteloze en vrijblijvende offerte aan. Binnen twee werkdagen ontvang je deze per mail en bij akkoord starten we direct.

Wil je liever eerst een kennismakingsgesprek met jouw persoonlijke coach? Vink bij de offerteaanvraag aan dat je een gratis en vrijblijvend gesprek wil.

Spoor 3 - vast tarief

6 maanden

2.995,-
Vraag een offerte aan

Spoor 3 - vast tarief

9 maanden

3.995,-
Vraag een offerte aan

Spoor 3 - vast tarief

12 maanden

4.700,-
Vraag een offerte aan

Nog even verder kijken?

Lees gerust eens verder bij één van de onderstaande diensten.

Je kan ook bellen met onze Vraagbaak voor overleg of advies.
De Vraagbaak is een senior coach die elke middag van 13.00 tot 17.00 uur
bereikbaar is op 030-6911666. We denken graag met je mee.

Even overleggen of advies nodig?

Onze vraagbaak staat iedere middag met plezier voor je klaar