Skip to main content

Je bekijkt de werknemer pagina

Werknemer | Diensten | Coaching | Assertiviteit

Assertiviteit

Op een positieve manier grenzen leren stellen

Lastig hoor: grenzen stellen en “nee” zeggen. Vooral als je behulpzaam bent en graag hard werkt. Je zegt zo vaak ´ja´ dat je planning in de knel komt. Maar daardoor krijg je het wel steeds drukker. Overbelasting wordt een groot risico. Misschien gaat het allemaal nu nog wel prima, maar voel je je alsnog een speelbal van andere mensen. Herken je dat? Dan is deze module echt iets voor jou.

We gaan samen onderzoeken waarom je het moeilijk vindt om je grenzen te bewaken. Kan je moeilijk stoppen met wat je doet, voel je je te verantwoordelijk, kan je voor je gevoel niets tegen de druk van collega’s inbrengen of zijn er nog andere oorzaken? Welke onderliggende, vaak onbewuste overtuigingen spelen een rol waardoor grenzen stellen zo moeilijk gaat? We kijken wat er nodig is om tot een nieuwe aanpak en nieuw gedrag te komen. We behandelen in dit kader de volgende onderwerpen:

Basisprincipes van assertiviteit
Verkenning van jouw persoonlijke, vaak onbewuste overtuigingen en hoe die van invloed zijn op je gedrag en assertiviteit
Het toepassen van Principes van Geweldloze Communicatie
We werken aan een nieuwe aanpak en nieuw gedrag
We oefenen in de dagelijkse praktijk met het nieuwe gedrag en met grenzen stellen

Waarom kies je voor Power4People?

Jij staat centraal. Samen gaan we aan de slag om jouw doelen te behalen

Persoonlijke, individuele
coaching sessies met jouw vaste coach

Creatief en effectief leren met onze krachtige, unieke coaching methode

Opdrachtgevers en cliënten beoordelen ons met een 8+

Your Flow

Creatief leren met onze eigen, krachtige coaching methode

Met onze eigen coaching methode Your Flow, zorgen we dat jij weer sterk aan de start verschijnt. De persoonlijke coaching sessies worden volledig ondersteund door een veelzijdige, digitale leerlijn. Daarmee bieden we jou een uitgekiende mix van informatie, opdrachten, filmpjes en pitches. Zo bouwen we samen aan zelfinzicht, zelfvertrouwen en bereiken we de doelen die jij je hebt gesteld.

Door een creatieve aanpak en een combinatie van leerstijlen leer je op een leuke manier heel veel en lukt het jou om weer de regie te nemen en nieuwe stappen te zetten.

Bekijk de infographicOnze werkwijze

Hier zijn we trots op

Dit zeggen anderen over ons

“Ik heb geluk gehad. Geluk dat ik hulp heb gekregen van de betrokken, eerlijke, kritische coach van Power4People. Hij gaf me inzichten die ik nodig had om weer voor mijzelf te kunnen kiezen. De module Verandering en Verlies gaven me een zet in de goede richting, namelijk de toekomst. De onderdelen Assertiviteit en Empowerment gaven mij de motivatie terug die ik kwijt was. De thuisopdrachten hielpen mij om tussen de coachingsgesprekken door te werken aan wat nodig was. Voor mij was dat o.a. het onderzoeken van mijn ambities, kwaliteiten en behoeften en de juiste richting naar nieuw werk. Inmiddels kan ik vol trots vertellen dat ik in een opleidingstraject zit van een nieuwe baan, waar ik erg veel zin in heb. Ik gun iedereen zo’n coach.”

Talitha Janssen

“Ik heb erg veel gehad aan de gesprekken met mijn coach. Ze is een fantastisch persoon die me altijd heeft gemotiveerd om niet op te geven. Zo heb ik handige tips en tools (thuiswerkopdrachten) gekregen om mijzelf nog beter te kunnen presenteren. Ik heb mijn kwaliteiten en vaardigheden beter in beeld gekregen en dat gaf verrassende inzichten! Ik heb goede herinneringen aan de coachgesprekken, die altijd leerzaam en motiverend waren.”

Katarzyna Szczurek

Vraag direct een offerte aan

Offertes zijn vrijblijvend en kosteloos

Ben je nieuwsgierig geworden? Of wil je gewoon direct doorpakken? Wacht niet langer en vraag vandaag nog een kosteloze en vrijblijvende offerte aan. Binnen twee werkdagen ontvang je deze per mail en bij akkoord starten we direct.

Assertiviteit

2 maanden

1.360,- (excl. btw)

Vraag een offerte aan

Nog even verder kijken?

Lees gerust eens verder bij één van de onderstaande diensten.

Je kan ook bellen met onze Vraagbaak voor overleg of advies.
De Vraagbaak is een senior coach die elke middag van 13.00 tot 17.00 uur
bereikbaar is op 030-6911666. We denken graag met je mee.

Even overleggen of advies nodig?

Onze vraagbaak staat iedere middag met plezier voor je klaar