Je bekijkt de werknemer pagina

Werknemer | Diensten | Coaching | Balans werk en thuis

Balans werk en thuis

Herstel het evenwicht tussen privé en werk

In elke dag zitten talloze wensen en verplichtingen. Wanneer de wensen een beetje ondersneeuwen en de verplichtingen zoals werk, mantelzorg of het huishouden gaan overheersen, dan loop je het risico om overvraagd te worden en vast te lopen.

Hoe kan je je leven zo inrichten dat je vitaal blijft, dat je plezier hebt en dat het geen race tegen de klok wordt? Hoe zorg je voor tijd en ruimte om te werken én om een prettig privé leven te hebben? Leer de regie over je leven stevig vast te pakken en maak bewuste keuzes die leiden tot een goede balans. Deze module ondersteunt jou daarbij. Voor extreem drukke ballenhooghouders, voor kersverse ouders, voor mantelzorgers en iedereen die de balans even kwijt is.

In een aantal wekelijkse sessies gaan we samen aan de slag:

Situatie analyse en verkenning van jouw huidige (dis)balans
Formuleren van jouw gewenste situatie, inclusief meer plezier en meer vitaliteit
Algemene principes van stress en overbelasting
Bewust en doelgericht keuzes maken
Actieplan ´Balans werk en thuis´

Na deze module heb je jouw persoonlijke balans tussen werk en thuis gevonden en beschik je over een praktisch en effectief plan van aanpak.

Waarom kies je voor Power4People?

Jij staat centraal. Samen gaan we aan de slag om jouw doelen te behalen

Persoonlijke, individuele
coaching sessies met jouw vaste coach

Creatief en effectief leren met onze krachtige, unieke coaching methode

Opdrachtgevers en cliënten beoordelen ons met een 8+

Your Flow

Creatief leren met onze eigen, krachtige coaching methode

Met onze eigen coaching methode Your Flow, zorgen we dat jij weer sterk aan de start verschijnt. De persoonlijke coaching sessies worden volledig ondersteund door een veelzijdige, digitale leerlijn. Daarmee bieden we jou een uitgekiende mix van informatie, opdrachten, filmpjes en pitches. Zo bouwen we samen aan zelfinzicht, zelfvertrouwen en bereiken we de doelen die jij je hebt gesteld.

Door een creatieve aanpak en een combinatie van leerstijlen leer je op een leuke manier heel veel en lukt het jou om weer de regie te nemen en nieuwe stappen te zetten.

Bekijk de infographicOnze werkwijze

Hier zijn we trots op

Dit zeggen anderen over ons

“Ik heb geluk gehad. Geluk dat ik hulp heb gekregen van de betrokken, eerlijke, kritische coach van Power4People. Hij gaf me inzichten die ik nodig had om weer voor mijzelf te kunnen kiezen. De module Verandering en Verlies gaven me een zet in de goede richting, namelijk de toekomst. De onderdelen Assertiviteit en Empowerment gaven mij de motivatie terug die ik kwijt was. De thuisopdrachten hielpen mij om tussen de coachingsgesprekken door te werken aan wat nodig was. Voor mij was dat o.a. het onderzoeken van mijn ambities, kwaliteiten en behoeften en de juiste richting naar nieuw werk. Inmiddels kan ik vol trots vertellen dat ik in een opleidingstraject zit van een nieuwe baan, waar ik erg veel zin in heb. Ik gun iedereen zo’n coach.”

Talitha Janssen

“Ik heb erg veel gehad aan de gesprekken met mijn coach. Ze is een fantastisch persoon die me altijd heeft gemotiveerd om niet op te geven. Zo heb ik handige tips en tools (thuiswerkopdrachten) gekregen om mijzelf nog beter te kunnen presenteren. Ik heb mijn kwaliteiten en vaardigheden beter in beeld gekregen en dat gaf verrassende inzichten! Ik heb goede herinneringen aan de coachgesprekken, die altijd leerzaam en motiverend waren.”

Katarzyna Szczurek

Vraag direct een offerte aan

Offertes zijn vrijblijvend en kosteloos

Ben je nieuwsgierig geworden? Of wil je gewoon direct doorpakken? Wacht niet langer en vraag vandaag nog een kosteloze en vrijblijvende offerte aan. Binnen twee werkdagen ontvang je deze per mail en bij akkoord starten we direct.

Balans werk en thuis

2 maanden

1.295,- (excl. btw)

Vraag een offerte aan

Nog even verder kijken?

Lees gerust eens verder bij één van de onderstaande diensten.

Je kan ook bellen met onze Vraagbaak voor overleg of advies.
De Vraagbaak is een senior coach die elke middag van 13.00 tot 17.00 uur
bereikbaar is op 030-6911666. We denken graag met je mee.