Skip to main content

Je bekijkt de werknemer pagina

Werknemer | Diensten | Re-integratie | Re-integratiebegeleiding Spoor 2

Re-integratie begeleiding Spoor 2

Begeleiding op maat voor bijzondere situaties

Je bent langdurig ziek en je bent nog niet (volledig) aan het werk. Volgens de Wet Verbetering Poortwachter moet er dan onderzocht worden waar voor jou de beste kansen liggen om je loopbaan voort te zetten. Welk werk past het beste bij jouw gezondheid en waar kan jij zo dicht mogelijk komen bij je oude uren en oude salaris? Daarbij moet je ook kijken naar ander werk bij een andere werkgever (Spoor 2). Je werkgever kan je bij ons aanmelden voor zo’n Spoor 2 re-integratietraject.

Bij Power4People kennen we twee soorten Spoor 2 trajecten. Spoor 2 intensief is de meest voorkomende. Alleen in twee andere, bijzondere situaties is Re-integratiebegeleiding Spoor 2 een betere keuze omdat dit traject minder intensief en minder belastend voor je is (minder sessies en minder thuisopdrachten).

Wanneer kies je voor Re-integratiebegeleiding Spoor 2:

  • Als je veel gezondheidsklachten hebt en je naar verwachting 80% tot 100% arbeidsongeschikt zal worden.
  • Als je juist relatief weinig klachten hebt en je jouw eigen werk weer probeert op te pakken (zolang dat nog niet volledig is gelukt moet er van de wet toch Spoor 2 worden ingezet).

We gaan tijdens het traject aan de slag met de volgende thema’s. Elk thema wordt op maat gemaakt en er is volop ruimte voor jouw eigen inbreng en vragen.

Verwerking van wat er is gebeurd op het gebied van je gezondheid en alle gevolgen daarvan op het werk en thuis
Profiel analyse: wie ben je, wat kan je, wat wil je in werk, rekening houdend met je gezondheid
Opstellen van een zoekprofiel met concrete, haalbare mogelijkheden in werk
Arbeidsmarktverkenning op basis van het zoekprofiel
Plan van aanpak voor het vinden van werk en het wegnemen van eventuele hindernissen
Sollicitatietraining
Samen jobhunten en solliciteren

Re-integratiebegeleiding Spoor 2

9 maanden

2.825,- (Excl BTW)

Vraag een offerte aan

Re-integratiebegeleiding Spoor 2

12 maanden

3.670,- (Excl BTW)

Vraag een offerte aan

Waarom kies je voor Power4People?

Jij staat centraal. Samen gaan we aan de slag om jouw doelen te behalen

Persoonlijke, individuele
coaching sessies met jouw vaste coach

Creatief en effectief leren met onze krachtige, unieke coaching methode

Opdrachtgevers en cliënten beoordelen ons met een 8+

Your Flow

Creatief leren met onze eigen, krachtige coaching methode

Met onze eigen coaching methode Your Flow, zorgen we dat jij weer sterk aan de start verschijnt. De persoonlijke coaching sessies worden volledig ondersteund door een veelzijdige, digitale leerlijn. Daarmee bieden we jou een uitgekiende mix van informatie, opdrachten, filmpjes en pitches. Zo bouwen we samen aan zelfinzicht, zelfvertrouwen en bereiken we de doelen die jij je hebt gesteld.

Door een creatieve aanpak en een combinatie van leerstijlen leer je op een leuke manier heel veel en lukt het jou om weer de regie te nemen en nieuwe stappen te zetten.

Bekijk de infographicOnze werkwijze

Hier zijn we trots op

Dit zeggen anderen over ons

“Aanvankelijk had ik geen hoge verwachtingen bij de start, dit door mijn leeftijd (61) en de vele fysieke beperkingen die mij hinderen. Door het enthousiasme van mijn coach en de manier waarop zij de taken met mij besprak, draaide dit beeld echter volledig om. De opzet van het traject is helder en duidelijk, de combinatie van thuiswerkopdrachten en de coachgesprekken hebben voor mij effectief gewerkt. Toen ik begon met solliciteren werd ik meteen uitgenodigd en bleken werkgevers zeker interesse te hebben in een “oudere” werknemer! Ik ben trots op mijn kwaliteiten en heb meer zelfvertrouwen gekregen. Ik weet nu dat ik ondanks alles nog steeds word gezien.”

Nina Bongers

“Mijn coach had een open houding en luisterde aandachtig naar mijn verhaal. We gingen vlug aan de slag, want hij had meteen door dat ik graag concrete stappen wilde zetten. Na een paar weken solliciteren, werd ik al uitgenodigd voor een gesprek! Dat ik nu aan de slag kan in een werkveld dat me goed past, heb ik dan ook aan hem te danken. Mijn coach voelde goed aan wie de persoon aan de andere kant van de tafel was. Hij is bevlogen, empathisch en professioneel. Ik heb de samenwerking dan ook als erg prettig ervaren en kan iedereen Power4People aanbevelen!”

Frank

Vraag direct een offerte aan

Offertes zijn vrijblijvend en kosteloos

Ben je nieuwsgierig geworden? Of wil je gewoon direct doorpakken? Wacht niet langer en vraag vandaag nog een kosteloze en vrijblijvende offerte aan. Binnen twee werkdagen ontvang je deze per mail en bij akkoord starten we direct.

Wil je liever eerst een kennismakingsgesprek met jouw persoonlijke coach? Vink bij de offerteaanvraag aan dat je een gratis en vrijblijvend gesprek wil.

Re-integratiebegeleiding Spoor 2

9 maanden

2.825,- (Excl BTW)

Vraag een offerte aan

Re-integratiebegeleiding Spoor 2

12 maanden

3.670,- (Excl BTW)

Vraag een offerte aan

Nog even verder kijken?

Lees gerust eens verder bij één van de onderstaande diensten.

Je kan ook bellen met onze Vraagbaak voor overleg of advies.
De Vraagbaak is een senior coach die elke middag van 13.00 tot 17.00 uur
bereikbaar is op 030-6911666. We denken graag met je mee.

Even overleggen of advies nodig?

Onze vraagbaak staat iedere middag met plezier voor je klaar